Program de reintegrare sociala

Cabinetul individual de psihologie clinică și psihoterapie Iuliana Fülas este avizat de Colegiul Psihologilor din România pentru a oferi ședințe de psihoterapie sau consiliere psihologică, cu program de reintegrare socială.

Un program de reintegrare sociala este solicitat în situațiile în care persoana este condamnată cu suspendare pentru săvârșirea unor infracțiuni, printre care:

Conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Consum de substanțe psihoactive etc.

Care este scopul ședințelor de reintegrare sociala?

Programul de reintegrare socială are următoarele obiective:

Conștientizarea factorilor care au dus la comiterea faptei de natură penală;

Stimularea motivației pentru schimbare;

Construirea unui repertoriu cognitiv, emoțional și comportamental sănătos;

Dobândirea unor abilități specifice, în funcție de motivul pentru care s-a impus programul de reintegrare socială (conștientizarea resurselor personale, eliminarea factorilor care favorizează comportamentul infracțional, controlul eficient al situațiilor de risc și al emoțiilor copleșitoare, dezvoltarea inteligenței emoționale și a responsabilității sociale)

După efectuarea celor 4 sedinte de consiliere psihologica, se eliberează un raport psihologic pentru Biroul de Probațiune cu timbru securizant emis de Colegiul Psihologilor din Romania.

Va aștept cu drag!

Iuliana Fülas, psiholog clinician, psihoterapeut integrativ.

Telefon: 0723.081070

Iuliana FŰLAS

IULIANA FŰLAS, Psiholog, Pictor, Terapeut Theta Healing, Psiholog Clinician, Psihoterapeut Integrativ cu drept de libera practica, inscris in Registrul Unic al Psihologilor din Romania. Membru al Colegiului Psihologilor din Romania.

You may also like...

Privacy Policy Settings

%d blogeri au apreciat: