TU in relatie cu TINE !

„Schimbarea incepe din tine, cu tine, daca pe tine nu te iubesti , cum ii poti iubi pe ceilalti? Imposibil, minciuni, iluzii ale unei false iubiri…….. Cum iti poti da seama ca te iubesti cu adevarat? Nimic mai simplu, fiind bland cu tine, fara sa te critici indiferent ce ai face, sa te accepti asa cum esti, sa binecuvantezi orice experienta, pentru ca fiecare este ceea ce poate fi mai bun pentru tine, pentru evolutia ta, nu exista experiente rele si bune, toate sunt minunate si sunt cele mai bune pentru tine ca suflet in acel moment, de aceea binecuvanteaza tot ceea ce va veni, fii fericit, fii multumit si recunoscator pentru tot ceea ce ai primit, daruieste din inima, iubeste din inima, si pastreaza-ti in orice situatie inima deschisa….. Fiecare are dreptul sa-si asume alegerile si sa fie responsabil pentru ele, sa fie constient….

Cine esti tu ca sa-i trezesti pe altii? Cine esti tu ca sa-i vindeci pe altii? Cine esti tu ca sa-i dirijezi pe altii? Uita-te putin la tine! Cine trebuie cu adevarat vindecat si trezit?

Ai vazut ca stii… Nimeni altul decat TU.
Poti sustine procesul cuiva, il poti asculta, il poti imbratisa, ii poti fi alaturi cu inima deschisa si asta face cel mai mult….asta inseamna a fi un inger uman………restul procesului de vindecare este pur individual.”

Iuliana FŰLAS

IULIANA FŰLAS, Psiholog, Pictor, Terapeut Theta Healing, Psiholog Clinician, Psihoterapeut Integrativ cu drept de libera practica, inscris in Registrul Unic al Psihologilor din Romania. Membru al Colegiului Psihologilor din Romania.

You may also like...

Privacy Policy Settings

%d blogeri au apreciat: